In deze derde STOOOMcast is het de beurt aan groep 6-7 van Basisschool De Nieuwe Link in Oss. Zij interviewen wethouder Johan van der Schoot van de gemeente Oss. Hij heeft onder andere energie en milieu in zijn portefeuille. Een groepje leerlingen trekt het centrum van Oss in om met een warmtecamera te onderzoeken hoeveel energie er lekt uit de open winkeldeuren. En een derde groep gaat naar Bouwbedrijf Berghege om daar Ilse Bakker en Rob Fransen te interviewen over duurzaam bouwen. 

STOOOM bedankt Oss schakelt door en de Gemeente Oss voor deze mooie opdracht om drie podcasts voor hen te mogen maken. We hebben er veel van geleerd en veel bijzondere ontmoetingen gehad. Dank aan onze PABO-stagiaires Manou, Manon en Sacha voor hun hulp. Dank aan alle mensen en bedrijven waar we te gast waren en dat we hen mochten interviewen. En ten slotte heel veel dank aan Claudia Verstegen voor het samenstellen en editen van deze podcastreeks.

Groep 6-7 gefotografeerd met de warmtecamera.

Wil je met je bedrijf ook meedoen met een van onze podcasts? Neem dan even contact met ons op via info@stooom.nl

ioWethouder Johan van der Schoot wordt geinterviewd in onze podcaststudio op locatie Muzelinck.
Rob Fransen en Ilse Bakker worden geinterviewd in het prachtige 140-jaar oude gebouw van Bouwbedrijf Berghege aan de Begijnenstraat in Oss.
Categorieƫn: PR

2 reacties

Marja van Mierlo · 25/11/2021 op 19:53

Geweldig!!! Wat een leuke podcast van De nieuwe Link met onze kleindochter Lot erbij. Oh wat ben ik trots op de hele klas!

En daar is podcast3!!šŸ˜Ž – Happy Monster Factory · 01/12/2021 op 13:37

[…] STOOOMcast 3 – energiebesparende maatregelen […]

Reacties zijn gesloten.