RESERVEREN

Hoe moet dat eigenlijk, een bezoek plannen of een leskist reserveren?

Al onze leskisten en lessen zijn te reserveren via de Marktplaats Cultuureducatie. Voor veel Primair- en voortgezetonderwijsscholen een bekend systeem. De kans is groot dat uw cultuurcoördinator (ICC’er) reeds een account heeft.

Bekijk onze diensten

Bent u niet de cultuurcoördinator?

Vraag op uw school na wie dat is en vraag hen u te helpen.

Ik ben de cultuurcoördinator of wij hebben geen cultuurcoördinator

Het is geen probleem om zelf een account aan te maken. Dit is gelukkig heel eenvoudig en snel. Ga naar de aanvraagpagina en vul de gegevens in.

Besef dat dit systeem niet van Stooom is. Bent u een wachtwoord kwijt, neem dan contact met hen op. Ook voor andere vragen over het reserveringssysteem kunt u contact opnemen met Marktplaats Cultuureducatie.

Eenmaal ingelogd

Bent u ingelogd op de Marktplaats Cultuureducatie, dan ziet naast de lessen en leskisten van Stooom nog tal van andere zaken die wellicht voor u interessant zijn. Ga naar de producten en diensten van Stooom: Klik hier

Kies één van de producten aan en klik daarna op Plannen en kies een voor u geschikt moment. Het systeem neemt u stap voor stap mee tot het voltooien van uw reservering. Hiervan krijgt u een automatisch bericht.

LET OP: De leskisten hebben verschillende leenperioden. Daarrover kunt u hier meer lezen.

Vragen

Schroom niet om te vragen. Voor vragen over het systeem kunt u terecht bij Marktplaats Cultuureducatie. Heeft u vragen die gaan over de inhoudelijke kant van de lessen en de leskisten, dan kunt u contact opnemen met info@stooom.nl


Stooom maakt gebruik van de Marktplaats Cultuureducatie
(klik op de afbeelding)