De maanden tussen de meivakantie en de zomervakantie zijn altijd een beetje spannend voor leerkrachten in het onderwijs. Aan de ene kant zitten ze temidden van al het werk wat komt kijken bij het afsluiten van hun schooljaar. Aan de andere kant lonken ze ook al een beetje naar het volgende schooljaar. De ene leerkracht op de ene school weet al welke groep hij of zij krijgt, maar de andere leerkracht weet dit nog niet. Om dus nu al plannen te maken voor het volgende schooljaar is gewoonweg erg lastig.

Weet je nog niet welke groep je krijgt?

…dan kun je bij Stooom toch al een leskist of een bezoek plannen. Jij kunt namelijk gewoon op je eigen naam een account maken bij Culink en de zaken regelen. En mocht nu blijken dat jij een geheel andere groep krijgt dan verwacht, dan kun je een bezoek of leskist eenvoudig annuleren door in te loggen bij Culink. Dankzij die flexibiliteit kun je toch al beginnen met het plannen van je schooljaar.

Waarom nu al plannen?

We zijn er behoorlijk trots op dat Stooom zo succesvol is. De drukte rondom plannen begint binnen nu (begin juni) en vier weken. Het rooster van Stooom zie je dagelijks veranderen van een blanco pagina, naar een behoorlijke gatenkaas. Begin je pas tussen de herfstvakantie en kerst met plannen van stooombezoekjes en leskisten, dan is de kans groot dat scholen die parrallelgroepen hebben niet allemaal rond dezelfde periode aan de beurt kunnen komen. Ofwel, hoe belangrijker dat je dit vindt, hoe eerder je moet plannen.

Plannen. Hoe gaat dat?

Hier staat precies uitgelegd hoe het plannen van een les, bezoek of leskist in zijn werk gaat. Heb je vragen mail ons dan op info@stooom.nl Wij denken graag met jullie mee!

Succes en hopelijk tot snel

Het steamteam

Categorieën: PR