Ook bij STOOOM zijn we vandaag weer gestart. We wensen jullie allemaal een heel goed 2020! Alle scholen en partners hebben voor de Kerstvakantie onderstaand presentje ontvangen. Met onze lasercutter hebben we een letterliniaal voor jullie gemaakt. Vanwege de dikte van het hout heb je een pen met een spitse punt nodig. We hopen jullie in 2020 weer te zien bij STOOOM! Voor een bezoek aan een van onze labs, voor het lenen van een van de STOOOM kisten of voor het project EscapeVRoom. We hebben natuurlijk ook plannen voor 2020. Hieronder zie je er een aantal van:

Hoe kunnen we leerkrachten en leraren helpen bij het professionaliseren op het gebied van digitale geletterdheid, wetenschap en techniekonderwijs en het gebruik van technologie (ict) in de onderwijspraktijk.

Hoe sluiten we aan bij het prachtige plan Sterk Techniek in de regio van Het Techniekloket waar onze partner Het Hooghuis aan meedoet. Hoe laten we het TechniekPromotieLokaal op locatie Het Hooghuis ZuidWest en onze STOOOMlabs beter op elkaar aansluiten zodat we werken aan een doorgaande lijn PO-VO?

Hoe kunnen we nog meer samenwerken met het bedrijfsleven in Oss en omgeving?

Kunnen we samen met onze partners Bibliotheek Oss en Het Hooghuis locatie TBL werken aan een derde STOOOMlab op de locatie van het nieuwe plan Walkwartier?

Sluiten er nieuwe partners aan bij STOOOM om zo ons initiatief nog meer draagvlak in de regio te geven?

We zijn benieuwd wat 2020 gaat brengen aan nieuwe kansen!

Suzanne, Gert-Jan, Frank, Ruud, Marian, Sandra en Tessa

Design: DrieDeeDesign Frank Ulijn
Categorie├źn: PR