STOOOM is op zoek naar een inspirerende projectleider die samen met het steamteam gaat zorgen voor de doorontwikkeling van STOOOM in Oss en omgeving.

Wat is STOOOM?

STOOOM is een samenwerking tussen Filios Scholengroep, Het Hooghuis locatie Stadion, SAAM*scholen, Bibliotheek Oss, Muzelinck centrum voor de kunsten en Talentencampus Oss. Samen zorgen we voor inspirerende STOOOMlabs in Oss en omgeving waar leerlingen kunnen onderzoeken, ontdekken en ondernemen.

Wat doet STOOOM?

Je kunt met je klas een bezoek brengen aan STOOOMlab Stadion (groep 7-8) of STOOOMlab Muzelinck (groep 5-6). Tijdens dit bezoek word je begeleid door het SteamTeam. Daarnaast kun je kisten met materialen lenen via ons uitleensysteem. Je kunt deelnemen aan projecten zoals EscapeVRoom of het maken van een podcast met de klas. Wij bieden ook trajecten zoals STOOOM op school en STOOOM thuis. Informatie hierover vind je via www.stooom.nl STOOOM is er ook voor de onderbouw van het VO.

Wat verwachten we van onze projectleider? Jij…

  • Bent een leider die betrokkenen inspireert, enthousiasmeert, maar hen ook houdt aan gemaakte afspraken.
  • Bent een ondernemer die stuurt op de zakelijke kant van STOOOM. Welke kansen zijn er financieel gezien en wat zijn nuttige samenwerkingen?
  • Bent een verbinder en kunt bouwen aan een sterk netwerk rondom STOOOM.
  • Bent onderwijskundig sterk en kunt verbindingen leggen tussen activiteiten bij STOOOM en de dagelijkse onderwijspraktijk.
  • Bent niet bang voor een uitdaging en wil meebouwen aan een toekomstbestendig STOOOM.

Wat bieden we?

  • Een interessante projectopdracht voor ongeveer een dag per week gedurende een jaar. Verlenging van de opdracht behoort tot de mogelijkheden afhankelijk van de ontwikkelingen rondom STOOOM.
  • Een fijn team, ons steamteam, met professionals vanuit onderwijs en andere partners, waarmee je samenwerkt.
  • De mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe technologieën.

Stuur je CV en je motivatie waarom dit een projectopdracht is waar jij van op stooom raakt voor 12 januari a.s. aan mandygeerts@filiosscholengroep.nl

Wil je meer informatie over de inhoud van de taak dan kun je per mail contact opnemen met de vertrekkend projectleider via tessavanzadelhoff@stooom.nl